Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

20.10.10
0
Radi chodíme nakupovať do blízkych supermarketov. Majú tam široký sortiment, v akcii dobré ceny.

V piatok poobede sme sa vybrali s manželom na menší nákup, boli z toho tri tašky. Spokojní sme odchádzali dlhou chodbou, keď nás nečakane pristavili mladé dámy, ponúkali nám ich tovar „zadarmo“. Mali sme už málo času, aby sme stihli autobus, no dali sme sa prehovoriť, už zo zvedavosti.
Jedna z nich mi podávala krabičku a povedala: „Toto je pre vás a toto pre pána zadarmo. Ale ešte vám pridáme toto, no nemôžeme zabudnúť na toto aj pre pána. A ešte toto.“ Pozerala som nechápavo. Aká je to firma, keď dáva svoj tovar zadarmo. „Je to reklama, môžete si objednať k Vianociam pre rodinku“, podávajú nám objednávaciu kartu. Celý sortiment je zo siedmych kusov. Nestačili sme sa diviť. Všetko to trvalo len niekoľko minút. Nedalo nám, spýtali sme sa, či niečo platíme. Bez ostychu odpovedala „40 eur“. Boli sme zaskočení. Manžel sa premohol a zaplatil. Autobus sme stihli. Zistili sme, že zo siedmych kusov máme len šesť, a bez pokladničného bloku.
Doma sme sa nad tým zamýšľali. Spomenuli sme si, že pred rokmi sme za hranicami zažili navlas taký istý šok. Predavačka bola naša občianka. Bol to ten istý sortiment, z ktorého dodnes máme.
Sme nepoučiteľní!

0 komentárov:

Zverejnenie komentára